KUNG FU SCHOOL
KUNG FU SCHOOL
مــدرســه کــونــگ فــو
آرم مدرسه کونگ فو مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده
مدرسه کونگ فو


به مدرسه کــــــونـــــگ فــــو خوش آمدید

زیـر نـظر : <مرتضی حسن زاده>
نــویــسـنــده
همه مطالب

 

 

 

کفش ‌های پاشنه بلند می ‌پوشند بیشتر دچار درد در ناحیه پا می‌ شوند، چرا که عضلات آن‌ ها بیش از اندازه کشیده می ‌شود و امکان استراحت برای آن‌ ها فراهم نیست.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 وضعیت بدنی در زمانی که کفش پاشنه بلند می پوشید به صورتی است که مرکز جرم بدن را به جلو متمایل می‌ کند و لگن و ستون مهره‌ ها از هم راستا بودن خارج می کند.

 

فشار پاشنه ی بلند، باعث بلندتر به نظر رسیدن پاها شود ولی بالا رفتن پاشنه باعث افزایش فشار روی پنجه پا خواهد شد.

 

عضله ساق پا متناسب با مقدار بالا رفتن پاشنه منقبض می‌ شود و این امر در طولانی مدت سبب کوتاه و سفت شدن عضله خواهد شد.

 

اعصاب مورتون پاشنه بلند و پنجه باریک می ‌تواند سبب رشد غیرطبیعی عصبی (نوروما) در بین انگشت ‌های سوم و چهارم شود که به نوبه خود باعث درد و بی ‌حسی انگشتان خواهد شد.

 

تاندون آشیل وقتی جلوی پا نسبت به پاشنه پایین می ‌آید، به سمت بالا کشیده می ‌شود. هرچقدر که طول این تاندون کوتاه تر شود، درد شدیدتر خواهد بود.

 

رنج بردن به خاطر زیبایی:

 

پاشنه ی بلند سلامتی را به خطر می اندازد

 

وقتی خانم ها از کفش پاشنه بلند استفاده می کنند  راحتی خود را فدای مد می کنند. ممکن است که پاشنه های بلند پا را زیبا تر نشان دهد ولی تاثیر تدریجی و منظم به دلیل بالا بودن پا بیشتر از آن چه که انتظار دارید خود را نشان می دهد. وقتی کفش پاشنه بلند می پوشید مهم است، بدانید که دقیقا چه چیزی را دارید برای زیبایی فدا می کنید.

 

خطرات کوتاه مدت:

 

عامل لیز خوردن و پشت پا خوردن

 

وقتی خانمی پاهایش در کفش پاشنه بلند لیز می خورد به سرعت تعادل خود را از دست می دهد و به سختی راه می رود. یک مسیر ساده از نقطه A  تا نقطه B با کفش پاشنه بلند، کار بسیار سختی می شود. پاشنه کفش ممکن است باعث رگ به رگ شدن یا پیچ خوردن قوزک پا یا زانو شود. یک شب خوب که با کفش پاشنه بلند شروع می شود ممکن است در آخر به اتاق اورژانس ختم شود.

 

خطرات بلند مدت:

 

تاثیر پاشنه کفش  روی بدن

 

وزن بدن روی پاشنه پا به مقدار مساوی تقسیم می شود. اگر روی پاشنه کفش این وزن درست تقسیم نشود نمی توانید تصور کنید که چه آسیب هایی به بدن خواهد رسید. تعادل بدن به سمت جلو تغییر پیدا می کند، در نوک انگشتان جایی که تحمل این همه فشار را ندارد.

 

زانوهای شما  فشار این تغییر را تحمل می کند. مطالعات نشان می دهد که پاشنه کفش فشار زیادی را هم به جلو و هم به پشت زانو وارد می کند؛ پوکی استخوان در زنانی که در بزرگسالی و جوانی کفش پاشنه بلند استفاده می کنند رایج است. کمردرد نیز یکی دیگر از عوارض بلند مدت پاشنه بلند است.

 

یافته ‌های جدید در مورد تأثیرات کفش پاشنه بلند بر سلامتی

 

کفش پاشنه ‌بلند بین خانم‌ ها محبوبیت زیادی دارد، اما تا کنون پزشکان همواره در مورد پی ‌آمدهای احتمالی آن برای سلامتی هشدار ‌داده ‌اند. حال پژوهشگران اتریشی به نتایج جدید دیگری در این زمینه دست یافته‌ اند.

 

اخیرا پژوهشگران دانشگاه وین اثرات کفش پاشنه بلند را روی عضلات ساق پا مورد بررسی قرار داده ‌اند. آن ها داوطلبان 20 تا 50 ساله را به دو گروه تقسیم کردند. گروه اول از زنانی تشکیل شده بود که به مدت دو سال به طور منظم کفش‌ های پاشنه بلندی می ‌پوشیدند که ارتفاع پاشنه‌ آن ها حداقل 5 سانتیمتر بود. در گروه دیگر زنانی مورد بررسی قرار گرفتند که همواره کفش‌ های تخت به پا می ‌کردند.

 

پژوهشگران اتریشی با استفاده از سونوگرافی دریافتند که رشته‌ های عضلانی پشت ساق پا در زنانی که مرتب کفش پاشنه بلند می ‌پوشند 13 درصد کوتاه ‌تر از دیگران است.

 

به دلیل پوشیدن کفش پاشنه بلند، عضله ساق پا متناسب با بالا رفتن پاشنه منقبض می ‌شود. این امر روی رشته ‌های عضلانی تأثیر منفی می‌ گذارد و موجب کوتاه و سفت شدن عضله می ‌شود.

 

اما بنا بر یافته‌ های پژوهشگران دانشگاه وین که در مجله‌ Journal of Experimental Biology چاپ شده است، کوتاه شدن عضله پشت پا در راه رفتن خانم‌ های علاقه‌ مند به کفش پاشنه بلند اختلال ایجاد نمی ‌کند، چون تاندون آشیل آن ها در اثر کشیده شدن پاها ضخیم ‌تر می ‌شود. از این رو ضخامت تاندون آشیل، تأثیر منفی کوتاه شدن عضله پشت پا را خنثی می ‌کند.

 

کفش پاشنه بلند خوب است یا بد؟

 

بنا بر پژوهش یادشده، خانم ‌هایی که کفش پاشنه بلند می‌ پوشند در حقیقت تنها زمانی دچار مشکل خواهند شد که تصمیم به پوشیدن کفش تخت بگیرند. تاندون آشیل آن ها هنگام راه رفتن با کفش تخت به شدت کشیده می‌ شود و احساس ناخوشایندی را در پا ایجاد می ‌کند.

 

پژوهشگران پوشیدن کفش پاشنه بلند را آن قدر مضر نمی‌ دانند، اما توصیه می‌ کنند که دوستداران این مدل کفش برای پیشگیری از پا درد به تمرین‌ های کششی بپردازند.

 

چگونه از آسیب جلوگیری کنیم

 

این استدلال که پاشنه اگر پهن تر باشد کمتر از پاشنه نوک تیز آسیب می رساند در تحقیقات غلط از آب در آمده است. هر کفشی که پاشنه داشته باشد و شما را چند سانتی متر بالا ببرد برای شما مضر است و به بدن شما آسیب می رساند. اگر فقط در شرایط خاص و مهمانی ها از کفش پاشنه بلند استفاده کنید زانو ها و کمر شما از شما بسیار تشکر خواهند کرد!

 

اگر مجبورید که این کفش ها را بپوشید قانون سه ساعت را به خاطر بسپارید: هر دفعه، کفش پاشنه بلند را بیشتر از سه ساعت نپوشید. بعد از در آوردن کفش ها تا آن جا که می توانید پاهای تان را ماساژ دهید. با استراحت دادن به پاهای تان و مراقبت از آن ها به طراحان اجازه نخواهید داد که به آن ها آسیب برسانند.

 

 

مهمترین عوارض کفش نامناسب

 

مهمترین عوارض کفش نامناسب ایجاد فشار روی پا و بروز زخم و خستگی است كه خوشبختانه بسیاری از عوارض ایجاد شده برگشت پذیر هستند و با تعویض کفش و ارائه درمان مناسب حل می ‌شوند.

 

در بعضی افراد کفش نامناسب عوارض جبران ناپذیری برجای می ‌گذارد مثلاً در بیماران دیابتی که مستعد زخم‌ های پا هستند، شاید عوارض استفاده از کفش نامناسب برگشت ناپذیر باشد.

 

بنا براین کفش مناسب کفشی است که از همان ابتدا افراد در آن احساس راحتی كرده و به راحتی بتوانند با آن راه بروند. از ویژگی‌ های کفش راحت می ‌توان به داشتن انحنای متناسب با قوس کف پا، و پاشنه مناسب می باشد.

 

نتایج یک پژوهش جدید نشان داد که استفاده از کفش های پاشنه بلند با تغییرات شیمیایی که در بدن ایجاد می‌کند، سلامت عقلی زنان را به خطر می اندازد و چه بسا آ‌نان را به سمت ابتلا به شیزوفرنی و جنون سوق می‌دهد.

 

 یارل فلینز مارک در این پژوهش که در کشور سوئد انجام شده است، گفت: کفش های پاشنه بلند باعث ابتلای زنان به جنون می شود زیرا این کفش ها به کف و مچ پا فشار می‌آورد و باعث لرزش و بی ثباتی زیاد پاها و در نتیجه راه رفتن نادرست می‌شود.

 

وی گفت: همچنین جلوی گیرنده های عصبی ماهیچه پاها برای آزاد کردن ترکیب دوپامین (یک ناقل شیمیایی) را که برای سلامت عقلی مهم است می‌گیرد و در نهایت، زنان را به جنون و افزایش میانگین بیماری شیزوفرنی دچار می‌کند.

 

این پژوهش همچنین هشدار داد پوشیدن کفش هایی با پاشنه بلندتر از ۵سانتی متر در طول پنج روز طول استخوانهای ساق را تغییر می دهد.

 

در همین حال، یک کارشناس انگلیسی نیز هشدار داد که پوشیدن کفش های پاشنه بلند باروری زنان را تهدید می‌کند و بر اعضای داخلی بدن آنها و دوره قاعدگی تاثیر می گذارد و باعث تشدید دردهای این دوره و عدم توانایی زنان برای باروری می شود.

 

از عوارض دیگر کفش پاشنه بلند فشار بیشتر وارده به زانوها است و زمانی که فشار به روی مفصل زانو زیاد می‌شود، غضروف بین استخوانهای مفصل فشار بیشتری را تحمل می‌کند و تغذیه آن از مایع مفصلی با اشکال مواجه می‌شود و به طور تدریجی آرتروز مفصل زانو بروز می‌کند.

 

علاوه بر تاثیر منفی کفش‌های پاشنه بلند بر ستون فقرات و استخوانهای بدن، استفاده از این کفش‌ها با توجه به تاثیر آن بر اعضای داخلی بدن، باعث ریزش مو می‌شود.

 

برخی آمارها حاکی است که بیش از ۳میلیون زن در دنیا از آسیب‌ های شدید پا به علت پوشیدن کفش ‌های پاشنه بلند در رنج هستند

 

وقتی خانومی پاهایش در کفش پاشنه بلند لیز می خورد به سرعت تعادل خود را از دست می دهد و به سختی راه می رود.

 

رنج بردن بخاطر زیبایی : پاشنه بلند سلامتی را به خطر می اندازد

 

 طراحان مد زنان در همه جا بخاطر مد قربانی می شوند. برای بخشی از جمعیت و مردم هر چیز با ارزشی شگفت آور و بویژه راحت به نظر می آید. یک نقاش فرانسوی معروف به نام پیر آگوست رنویر می گوید که نقاشی از بین می رود ولی زیبایی ماندگار است.

 

 

 وقتی خانوم ها از کفش پاشنه بلند استفاده می کنند راحتی خود را فدای مد می کنند. به طبع پاشنه های بلند پا را زیبا تر نشان می دهد ولی تاثیر تدریجی و منظم به دلیل بالا بودن پا بیشتر از آن چه که نتظار دارید خود را نشان می دهد. وقتی کفش پاشنه بلند می پوشید مهم است بدانید که دقیقا چه چیزی را دارید برای زیبایی فدا می کنید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡
KUNG FU SCHOOL :
جمعه 17 خرداد 1392برچسب:,




امکانات

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 100
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 108
بازدید ماه : 102
بازدید کل : 63943
تعداد مطالب : 45
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

مدرسه کونگ فو

 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ



امیدوارم از مطالب این سایت لذت برده باشید با آرزوی موفقیت برای همه همراهان ، آمیـــــــن
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کلیه حقوق این سایت متعلق به(مدرسه کونگ فو) KUNG FU SCHOOL می باشد. باتشکر توآ